• Evenemang idag
Måndag
29
Maj 2017
Ystad Saltsjöbad Ystad

Föredrag: Åke Andrén-Sandberg

Åke Andrén-Sandberg har under de senaste 13 åren har varit en av de sex i Riksidrottsförbundets Dopingkommission. Han har skrivit 52 böcker och har publicerat mer än 300 vetenskapliga artiklar. Han grundade idrottsmottagningen ”Idrottshälsan i Skåne” och drev den i 13 år. Var styrelsemedlem i 10 år i Läkaresällskapets och Läkarförbundets sektion för idrottsmedicin varav ordförande i 3 år.

Åke har bl.a. varit sjukhuschef för barnsjukvården i Göteborg, arbetat som professor på Nordiska Hälsovårdshögskolan och som överläkare i Danmark (Haderslev), innan det blev 3 år i Stavanger och 10 avslutande år på Karolinska sjukhuset i Huddinge (avbrutet av ½ år som kirurg i Malawi). Numera är han fulltidsarbetande som kirurg i Ystad och distriktsläkare i Kristianstad.

Idrottsintresset har alltid varit stort, men upp till 15 års ålder var Åke minst i klassen och lyckades aldrig i någon idrott, men tog igen det under studietiden då det blev mer idrott än studier: handboll, bordtennis, tennis, innebandy, fotboll (universitetsmästare) med mera. Var dessutom idrottsledare i LUGI i 10 år, sekreterare i handbollssektionen i 10 år, lagläkare i 10 år och så småningom läkare för handbollslandslaget i 7 år.

Vi säger 'Varmt välkommen' Åke. Vi ser fram emot att få träffa Dig och höra vad Du har att berätta om det viktiga arbetet mot doping inom idrotten.

I siffror

76 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
Boenden närmast Ystad Saltsjöbad natten mellan 21 och 22 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystad Saltsjöbad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föredrag: Åke Andrén-Sandberg, Ystad Saltsjöbad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober