• Evenemang idag
Onsdag
30
September 2015
Restaurang Bryggeriet Ystad

Meet & Eat

Efterlängtat, efterfrågat och eftersökt - här är nätverket du väntat på!
Du som är egenföretagare eller innehar en tjänst i styrande position med full beslutsrätt är mer än varmt välkommen till höstens träffar i Ystad.

Vi träffas tre gånger under hösten enligt Meet & Eat-metodiken; vi minglar, äter lunch och nätväver - dvs vi arbetar på att få till djupare relationer mellan medlemmarna i nätverket där syftet är att vi all hjälper varandra till fler och bättre kontakter och inte minst affärer.

Priset för tre nätvävstillfällen är 800 kronor plus moms. Vill du bara komma vid ett enstaka tillfälle eller komma med som gäst kostar det 300 kronor per gång. Vår verksamhet har vi på Bryggeriet, Långgatan 20 i Ystad som lovat att laga fantastiskt god mat åt oss.

Anmäler dig gör du via mail till ystad@meetandeat.se samt betalar in via bg 889-9114 alternativt via Swish 070-881 5113 senast den 20 september; 300kr + moms för en gång (375kr) eller 800kr + moms för tre gånger (1000kr)

Väl mött - Charlotta Kaino och Marie Nordström
www.meetandeat.se
Anmälan till ystad@meetandeat.se

I siffror

17 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

185 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Restaurang Bryggeriet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Meet & Eat, Restaurang Bryggeriet

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober