• Evenemang idag
Tisdag
6
Juni 2017
Ystad Färjeterminalen Ystad

Bornholm Runt

Efter förra årets lyckade tur kör vi i år också! Den 6 juni (på Sveriges national dag) är tanken att återta Sveriges förlorade ö i skidåkningenstecken. Rutten som vi kommer att köra är inte spikad men man kan räkna med bra cykelvägar, trevlig lunch, glass stop och ca 100km på rullskidor. Det kommer i år också att finnas ett kortare alternativ om man känner att 100 km är långt.

Evenemanget passar alla som har lust att åka en fin långrunda i trevligt sällskap. Hastigheten kommer att hållas låg men möjligheten finns också att göra utbrytningar längs vägen för att sedan invänta fältet efter tex ett glass stop.

Det kommer att finnas en följebil där man har tillgång till ombyte och energi. Möjligheten att bryta kommer att vara begränsad och då gäller först till kvarn...

Det rör sig om ett endagars event där vi åker från Ystad på morgonen och återkommer på kvällen. Rekommenderade åksätt är klassiskt, skejt eller cykel.

En förpatrull åker över och rekar i maj (i samband med Salomon Hammer Trail) och återkommer med nyttig information, men boka in den 6 juni redan nu!

//Oskar o Tina

I siffror

16 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

113 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystad Färjeterminalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bornholm Runt, Ystad Färjeterminalen

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November