• Evenemang idag
Söndag
4
Oktober 2015
1,6 & 2,6 miljonerklubben Ystad

Hälsodagen

Välkommen till Hälsodagen i Ystad

Cecilia Grave, 2,6miljonerklubbens ambassadör, och vår egen Johanna Lind Clausen hälsar välkommen till en Hälsodag i Ystad.


Dagen bjuder på underhållning av skönsjungande Pearl Jarl, som deltog i "Sikta mot stjärnorna och "Melodifestivalen". Pearl turnerar som frilans artist i Europa och även i USA både som sig själv, Pearl, och som Cher impersonator.

Annette Lefterow ger oss inspiration och goda tips inom hälsa. Med 30 års erfarenhet inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon är aktuell med höstens nya bok, Din guide till wellness. Boken innehållet ett eget kapitel om juniorwellness och hälsa för barn i alla åldrar. Hon har tidigare gett ut flertalet träningsfilmer och böcker, håller föredrag och utbildningar samt driver en digital hälsoplattform.

Kom och njut av en dag i hälsans tecken!

Tid: 4 oktober kl. 13-16
Pris: 200 för medlem, 250 för övriga. Anmälan är bindande.

I siffror

216 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(1,6 & 2,6 miljonerklubben). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hälsodagen, 1,6 & 2,6 miljonerklubben

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober