• Evenemang idag
Lördag
7
November 2015
Biografteatern Scala - Ystad Ystad

Lisa Lystam Family Band & Jörgen Åsling

Vi är både stolta och glada över att kunna presentera två av Sveriges mest lysande stjärnor på blueshimlen: Jörgen Åsling, Roots & Friends och Lisa Lystam Family Band.

Jörgen Åsling från Malmö som bl a blivit omnämnd som ”Sveriges nya Blueskung” i tidskriften Blues Matters.

Sveriges nya "bluesdrottning" Lisa Lystam med sitt Family Band, har snart uppträtt på alla Sveriges bluesscener och nu är det äntligen Ystads tur.

Kom till Biografteatern Scala den 7 nov kl 19.00 och lys upp novembermörkret med bluesmusik av högsta klass. Snacks, öl och vin säljs i baren i pauserna. Välkomna!

Program

ca. 19.00 Jörgen Åsling, Roots & Friends

Jörgen Åsling uppträder med banjo/dobromaestro Magnus Edring och spelar mest eget material från nysläppta skivan ”The Stockholm Sessions”, kryddat med lite annat blått spektakel.... Bara att luta sig tillbaka och njuta.

http://www.jasling.com/
https://www.facebook.com/jorgen.asling

ca 20.00 Lisa Lystam Family Band

Lisa Lystam, 23 år ifrån Mjölby, är ett nytt ansikte på den svenska blues och roots-scenen men har redan gjort sig ett namn inom bluesvärlden. I världens äldsta bluesmagasin Jefferson blir Lisa omnämnd som det nya svenska stjärnskottet och hon har redan mottagit flera kulturstipendium och kritikerrosade recensioner. Mikael Fall, på munspel, ställde upp och vann World Harmonica Championship i Tyskland 2013. Vi har alltså en världsmästare på munspel på scenen!

Under det sista året har Lisa Lystam Family Band blivit ett tajt, genuint och eftertraktat band. Lisa och bandet har redan hunnit spela på en hel del kända tillställningar både i och utanför Sverige och under året har man kunnat se dem på flera stora festivaler. Lisa Lystam Family Band har hyllats för sin unika liveshow där varje kväll aldrig blir den andre lik. Lisa och familjen bjuder in publiken och tillsammans skapas oförglömliga konserter fyllda utav spontanitet, allvar, skratt och musik av hög klass.

Sommaren 2013 släppte Lisas TRIO sin första EP som snabbt blev populär och 2014 släpptes Lisa Lystam Family Bands debutskiva. Just nu är arbetet i full gång för nästa skiva.

”Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar.” - Svenska Dagbladet

”Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära” - Jefferson Blues Magasin

http://www.lisalystam.se
https://www.facebook.com/lisalystamfamilyband?fref=ts
http://www.mikaelfall.com/
https://www.facebook.com/mikael.fall?fref=ts

Lisa Lystam - Sång
Fredrik Karlsson - Gitarr
Matte Gustafsson - Gitarr
Mikael Fall - Munspel
Patrik Thelin - Trummor
Bruno Lindström / Morgan Korsmoe - Bas


Allt detta för endast 200 kr!

Biljetter finns att köpa hos:

Billetto.se
https://billetto.se/sv/events/blueskvll-paa-scala

Tåjs Music i Ystad. Tel 0411-129 90
http://www.toysmusic.se/

Frasses Spel & Tobak i Ystad. Tel 0411-103 80
http://www.handlaiystad.se/frassestobak.asp

Biografteatern Scala
St. Östergatan 12,
271 34 YSTAD
Tel.: 0411-55 53 03, 0706-44 76 80
e-post:info@bioscala.se
http://www.bioscala.se

Ett arrangemang av musikföreningen Juke Joint Blues, Ystad i samarbete med Ystads Kommun.

I siffror

29 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

415 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biografteatern Scala - Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lisa Lystam Family Band & Jörgen Åsling, Biografteatern Scala - Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November