• Evenemang idag
Lördag
4
Februari 2017
Ystad Arena Ystad

Audition: Nya Gripen

Vi söker en person (eller flera) som vill bli vår maskot – Gripen. Vår maskot har blivit poppis och vi hoppas att han skall kunna bli alla barns stora favorit. Därför bjuder vi in till audition:

Lördagen den 4’e februari med start kl. 13:00
I Ystad Arena, VIP-lokalen

Ystads IF i samarbete med "SommarTeatern i Ystad" håller då en öppen audition för att hitta den nya Gripen. Det är en audition på gruppnivå, alltså ni är flera som får visa upp er samtidigt. Inskrivning mellan 13.00 och 13.30. Sluttid senast 15.30.

Som person är det bra om du har de här egenskaperna: gilla utmaningar, utåtriktad, aktiv. Du skall vara minst 14 år gammal. Uppdraget är som det brukar vara i en idrottsförening, alltså en ideell insats. Men självklart får du, liksom alla andra funktionärer, vara med på vår otroligt populära funktionärsfest en gång om året.

Varmt välkommen den 4’e februari!

I siffror

137 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystad Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Audition: Nya Gripen, Ystad Arena

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November