• Evenemang idag
10-11
Dec 2016
Ystads Teater Ystad

Teater: Askungen

I denna förtrollade familjemusikal får publiken möta Fanny (Askungen), en flicka som kämpar för att befria sig ifrån orättvisans kedjor. Detta visar sig dock svårare än hon trott när hennes maktgalna styvmor och styvsystrar gör allt för att sätta käppar i hjulet. Fannys hopp tänds däremot när hennes väg korsas med en motvillig prins vars position medför en chans att förändra kungariket på riktigt. Vem vet vad som är möjligt när man är snäll och visar mod? - och kanske med hjälp av en liten gnutta magi.

Årets sommaruppsättning, ”Askungen”, har mottagits otroligt bra av såväl gammal som ung främst för dess möjlighet att beröra. Med ett positivt budskap i centrum har sommarteatern skapat en egen tolkning av den gamla sagan utan att förlora själva hjärtat i historien. De har på grund av detta, tillsammans med helt egenskriven musik av David Hansson, kunnat sätta en originell prägel och skapa nytt liv i en berättelse många redan känner till.

Sommarteaterns ”Askungen” riktar sig till precis alla. Den har på fulla läktare under fyra veckor uppskattas av föräldrar, barn, barnbarn och många fler! På begäran ger Sommarteatern de som inte fick chansen att uppleva föreställningen i somras en möjlighet att göra det nu istället.

Askungen görs igen, och det på Ystad Teater:
10 December - Klockan 19.00
11 December - Klockan 14.00

BOKA HÄR: https://www.biljettforum.se/kop/biljetter/?token=ZBixHRJxbOfyEEsbKJzFsdXRmIWHIl698CoXgLMr65clgLg5i1CuEJs7X%2fl%2frip9TYzA6Qb0MGUO4AZSM%2fqC9dbGVdvZOv8R

Så boka in 10 och 11 December i kalendern och njut återigen av sommarteaterns Askungen!

I siffror

47 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

278 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Askungen, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December