• Evenemang idag
Fredag
30
September 2016
Klostret i Ystad Ystad

Malin Broman med Musica Vitae

Stråkorkestern Musica Vitae med Malin Broman, konstnärlig ledare och violin, gästar Klostret i Ystad på väg söderut till Schweiz där de ska öppna en av konsertserierna i anrika Tonhalle Zürich. De har med sig svensk musik i bagaget men fångar också upp samtidens schweizare och presenterar ett program med tre seklers musik: Benjamin Britten, Britta Byström, W.A.Mozart, Fabian Müller, Nadir Vassena.

Konserten är producerad av Musik i Syd och äger rum inom ramen för vandringsutställningen Archæomusica, som på enda plats i Norden nu visas på Klostret i Ystad fram till 8 januari 2017.
---------------------------------------------

Biljetter 120 kr (16-20 år, student 60 kr, under 16 år gratis), till försäljning hos Ystads Turistbyrå, tel 0411-577681, samt vid klosterkyrkans entré från kl. 18:00.

I siffror

156 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Klostret i Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Malin Broman med Musica Vitae, Klostret i Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November