• Evenemang idag
Onsdag
5
Oktober 2016
Ystads Teater Ystad

Robert Wells

Utbildad konsertpianist på Musikhögskolan.Hårt arbetande musikant på de flesta arenorna. Och nu…2016 firar Robert Wells 30 år som artist ute på vägarna.

1986 fick han uppdraget i två olika nöjesserier i SVT som solist och kapellmästare till våra mest folkkära artister Samma år kom han in på Svensktoppen ochmedverkade i Melodifestivalen.

Under åren har det blivit mängder av turnéer med trio, storband och framförallt med Rhapsody In Rock både i Sverige, Ryssland, England, Australien USA och Kina för att nämna några. Över 2 miljoner har sett hans konserter enbart i Skandinavien. Mer än 90 artister har gästat hans shower. En viktig del i karriären har varit åren med Charlie Norman sida vid sida. En mentor som visat vägen med ”Old Time Entertainment”.

18 CD med 8 Guld och Platina utmärkelser. Nio säsonger med Så Ska Det Låta. Egna Pianocamps under sommartid med egna pianoskolan Wells Academy.

Som en bonus till alla konsertbesökare medverkar sångerskan Maria Wells. Maria är just nu aktuell med sitt debutalbum som fått strålande kritik, med musik av Robert och texter av bl.a. Camilla Läckberg. Maria arbetar även med gruppen Vocalettes som gästat Rhapsody In Rock genom åren.

Nu blir det jubileums föreställning i ett nära möte. 100% Boogie, Jazz och Rock blandat med humor och anekdoter från de senaste 30 åren.
I bandet medverkar musikanterna som varit med redan i starten.

Välkomna till en hårdsvängande kväll!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Robert Wells, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober