• Evenemang idag
Söndag
21
Augusti 2016
Soldattorpet Ystad

Walk For The Strays

Föreningen DogRescue anordnar för 5:e året i rad Walk For The Strays och vi hoppas att du är med oss i denna walken som uppmärksammar de hemlösa djuren i Rumänien.

Söndagen den 21 Augusti går vi För dom hemlösa djuren i Rumänien … För alla dom som sitter i shelters , i fosterhem och för dom som aldrig fick eller kommer att få en chans..

Det är enkelt och alla ska kunna vara med …Så här gör du
STEG 1
Vi träffas på våra orter en stund innan kl 12.00 den 21 Augusti och betalar en deltagar avgift på 40 kr.

STEG 2
Prick kl 12.00 går ni tillsammans en liten kort promenad, med eller utan hund och kanske tar ni en medhavd fika efter och pratar om gatuhundarnas situation..

STEG 3
Innan ni skiljs åt tar ni en bild – Någon håller upp skylten med ortsnamnet och ni laddar upp bild, samt förutbestämda uppgifter som, antal deltagare, antal djur , antal km ort och totala insamling summan..- Klart

STEG 4 - För den ansvarige
Insamlade medel sätts in på Bankgiro 614-9066 där skriver ansvarig ortens namn och samma om du väljer att swisha- glöm inte ortens namn.

I siffror

181 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Soldattorpet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Walk For The Strays, Soldattorpet

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober