• Evenemang idag
Onsdag
2
November 2016
Ystads Teater Ystad

Sofia Jannok

nära-konsertserien fortsätter! Denna gång blir det ett avskalat framträdande med sångerskan och låtskrivaren Sofia Jannok! Hennes musik är en blandning av visa, jazz och jojk på svenska, engelska och nordsamiska!

Sofias musikaliska uttryck ger en känslofylld och storartad upplevelse i gränslandet mellan modern indiepop och tidlös urkraft.

Hon är sommarpratare, grammis-nominerad och mottagare av prins Eugens Kulturpris och flerfaldigt prisbelönad. Med två kritikerrosade album i bagaget släppte Sofia Jannok sin tredje skiva ÁHPI (Wide As Oceans) i maj 2013. Tidigt i våras gjorde Sofia Jannok braksuccé med singeln Snölejoninna.

Under våren 2016 släpps ett helt nytt album, uppföljaren till ÁHPI (Wide As Oceans) vilket, förutom strålande recensioner hos en enad kritikerkår, ledde Sofia Jannoks storslagna pop till TV-framträdanden som Allsång på Skansen, Moraeus med mera, och Go Kväll, för att nämna några.

”Det är storslaget, det är hypnotiskt, det är vackert (…) Sofia Jannok har som artist gått än längre in i sitt samiska ursprung och har gjort ett nästan helt igenom briljant album.” Magnus Sjöberg, Gaffa.

”Áhpi är en betydligt mer grandios pop-produktion. Det Jannok vill ge gestalt åt är synbarligen ändlösa vidder i hennes hemtrakter (…) en artist som tar ett stort steg framåt i uttrycket genom de medel hon använder.” Kalle Tiderman, SvD.

***
nära är en konsertserie där artisten möter publiken i en avskalad konsert med stor närvaro och närhet mellan artist och publik, på initiativ av Ystads Teater och Ystads kommun, Kultur o Utbildning.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sofia Jannok, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November