• Evenemang idag
Fredag
11
November 2016
Ystads Teater Ystad

Grottmannen

Grottmannen är en hysteriskt rolig enmansföreställning om olikheterna mellan kvinnor och män, skratten duggar tätt i bänkraderna när komikern Robert Samuelsson levererar sanningar, osanningar, fördomar och funderingar kring våra vardagliga beteenden…

och han levererar med stort hjärta och med mycket glimt i ögat.

Grottmannen hade urpremiär på Broadway 1991 där den många år spelades av författaren Rob Becker själv, där spelas den ännu och också i ytterligare fyrtio andra länder världen över vilket gör föreställningen till historiens mest spelade och sedda monolog.

I Sverige spelade Brasse Brännström rollen under många år och 2008 lämnade han över stafettpinnen till Robert som nu har rest runt i hela landet i åtta år och i dagsläget spelat över 250 föreställningar.
Yrvädret från Trollhättan Laila Westersund sade efter premiären av Grottmannen till pressen att Robert Samuelssons känsla för salongen är unik och han är det roligaste som hänt en teaterscen på mycket länge.

På frågan om varför Robert tror att föreställningen går hem hos publiken på det sättet den gör världen över svarar han klockrent… Igenkänningsfaktorn!

"Hysteriskt Roligt"
TT

“Folk viker sig dubbla i stolsraderna"
Elfsborgs Läns Allehanda

"Efter föreställningen får Robert stående ovationer, med andra ord, publiken var nöjd” Dala Demokraten Falun

"Ibland är det inte utan att man skäms en aning bakom tårarna av skratt” TTEla

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grottmannen, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November