• Evenemang idag
Torsdag
10
November 2016
Ystads Teater Ystad

Anna-Lena Brundin & Jan Sigurd

En kabaretkonsert med Anna-Lena Brundin & Jan Sigurd,
tillsammans med Jan Allan, Bernt Rosengren, Ole Kock Hansen, Mads Vinding och Aage Tanggaard.


Till sommaren kommer en ny CD ihop med de danska musikerna Ole Kock Hansen, piano, Mads Vinding, bas och Aage Tanggaard, trummor samt Bernt Rosengren och Jan Alllan, sax och trumpet. Det är originalmusik och texter sjungna och skrivna av Jan och Anna-Lena. Jan Sigurd skrev Monica Zetterlunds sista CD med svenskt originalmaterial och turnerade med henne under hennes avskedsturné. Han har gjort 7 CD-skivor och Anna-Lena har gjort tre, bl a en tangoplatta inspelad i Buenos Aires med de bästa tangomusikerna. Hon är också känd för sina Piaf-tolkningar som också finns på CD.

Nu tar de musiken till scenen och gör en kabaretkonsert tillsammans med musikanterna på CDn. Bernt Roserngren och Jan Allan gjorde sig namn redan på 1950-talet och räknas till den absoluta jazzeliten i Sverige. Detsamma gäller de danska musikerna som spelat med alla från Dexter Gordon till Stan Getz och Svend Asmussen.

Det blir en afton med nya texter och musik i traditionen från Monica Zetterlund, Beppe Wolgers och Chet Baker, varvat med underfundiga och tänkvärda prator.

Händer det inte att vi ibland känner oss strandade – i en bubbla fylld av bekymmer och tvivel på livet och kärleken. Den här föreställningen vill ge tröst och tänkvärd underhållning. Mjuk svängande cool jazzmusik och varmt roliga texter för själar på en öde ö.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anna-Lena Brundin & Jan Sigurd, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December