• Evenemang idag
Lördag
1
Oktober 2016
Ystads Teater Ystad

Sticka Ut Och Passa In

Att sticka ut eller passa in, det är frågan.

Det börjar redan på BVC. De där klossarna som ska passa in i rätt hål. Hur många gånger satt man inte och försökte få ner den där trekanten i det runda hålet? Sedan gällde det att passa in i skolan. Hemmasydda jeans på en friskola på Södermalm kanske är hippt idag, men 1966 i Luleå var det inte det. Att nacka höns på en bondgård i Småland ses som något fullt normalt. Att göra det i Biskopsgården i Göteborg är inte normalt.


Ann Westin sticker ut. Hon är undersköterskan som sadlade om till komiker och blev flerfaldigt belönad. Årets kvinnliga komiker tre gånger. Det sticker ut.

Ann iakttar omvärlden som ingen annan. Hoppar från farfar och kungligheter till konsten att avsluta en relation med en trelleborgare. Hög igenkänningsfaktor – även för den som aldrig gjort slut med en skåning.

2015 bestämde hon sig för att göra en show som skulle innehålla musik. Ann spelade blockflöjt i årskurs två. Hon insåg att det skulle bli lite tunt, och engagerade jazzkvartetten Kamouflageorkestern under ledning av Stefan Isaksson. Ann ville ha en bra röst också, hon är ju inte sångerska direkt.
Hon engagerade en ny stjärna på jazzhimlen, dottern Camilla Isaksson.

Showen blev Sticka ut och passa in – en musikalisk humorshow som spretar.

Produceras av Stella Event & Ann Westin Production

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sticka Ut Och Passa In, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November