• Evenemang idag
Söndag
16
Oktober 2016
Ystads Teater Ystad

Lars-Kristerz

Nu gör ett av Sveriges populäraste och ”galnaste” band en avstickare från dansbanorna….igen!

De senaste fyra åren har man haft krogshow på underbara Klockargården utanför Leksand och gjort succé. Nu tar man nästa steg – en konsertturné på teatrar. Det blir inledningen på jubileumsåret 2016 när Larz-Kristerz firar sina första 15 år på estraderna.

– Det är ju ett nytt sätt att möta vår härliga publik, skivköpare och flera av dem som kanske inte går ut och dansar längre. När vi väl fick förfrågan behövde vi inte fundera länge, berättar bandets trummis Micke Eriksson.

Gruppen startade 2001 i Älvdalen. 2008 deltog bandet i den första säsongen av Dansbandskampen på SVT och klev rakt in i det svenska folkhemmet när dom sopade banan populäritetsmässigt med dom andra deltagarna och vann tävlingen i stor stil. Sedan dess har man turnerat konstant runt hela landet med avstickare till våra grannländer.

Gruppen har en av de största ”fan-bases” av alla dansband, närmare 300 000 sålda skivor och mer än 600 spelningar på både logar och krogscener sedan Dansbandskampen talar sitt tydliga språk. Förutom sin svängiga musik och spelglädje är bandet känt för sina ofta spektakulära scenkläder i grälla färger.

-När man får på sig scenkostymen, då förvandlas man till en Larz-Kristerz. Det har blivit vårat signum och varumärke, säger sångaren Peter Larsson.

Både publiken och bandet skall ha kul under en kväll med Larz-Kristerz, och kul blir det när bandet bjuder på en sprakande konsertupplevelse med låtar från hela sin karriär fram till dags dato. Vårens turné var en stor succé varvid bandet beslutat att även turnera hösten 2016.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lars-Kristerz, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November