• Evenemang idag
Lördag
12
November 2016
Ystads Teater Ystad

Thomas Petersson: Tillbaka I Verkligheten

Den 29 september är det Sverigepremiär för en helt nyskriven show som därefter åker ut på en stor Sverigeturné under hösten 2016. Efter de senaste succéerna med Best of och Skakad inte störd, fortsätter nu denna sympatiske hallännings segertåg över landet med sin tredje komiska monolog Tillbaka i verkligheten.

En man- en mick- en nyskriven show av och med Röinges roligaste man.

Thomas Petersson:
Det är så enkelt som att vi behöver skratta. Åt eländet, åt oss själva och makten och härligheten.

Finns det något som är genomtänkt? Om du varit på tre olika ställen där det luktar hundskit, så kan det varit du själv som har trampat i det, om du bara tänker till. Även om många tycker att allt är sämre nu, så var egentligen bara framtiden bättre förr! Hur mycket kärlek och glädje kan du få för en tjuga? Hur tänkte sexbunker-läkaren? Vad betyder Paddan? Vilken diet gäller i morgon? Är Taj Mahal en servitris?

Mycket glädje och en livsuppehållande dos av trams garanteras.

OBS! Extrainsatt föreställning som börjar 19:30.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thomas Petersson: Tillbaka I Verkligheten, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober