• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
23
Juli 2016
Öja Krog Ystad

20-årsjubileum Öja Krog

LÄNK TILL LAGANMÄLAN OCH MATBILJETTER: https://simplesignup.se/event/75894-oeja-krog-20-aarsjubileum

Välkomna till Öja Krogs 20-årsjubileum den 23 juli med brännboll, underhållning och dans hela natten lång. I vårt förmånliga VIP-paketpris ingår brännbollsturnering, en underbar trerätters middag och entré till nattklubben på kvällen. Åldersgränsen för kvällen är 25 år i år eller äldre.

INFORMATION OM ENDAST LAGANMÄLAN
Ett fåtal platser finns att tillgå för endast laganmälan. Priset är 1200:- och gäller för tolv personer vid föranmälan. Pris på plats är 1800:-.

INFORMATION OM VIP-PAKETET
Hela laget på tolv personer erhåller följande:

– Brännbollsturnering för max tolv spelare. (Värde 1800:-)
– Fördrink och trerätters middag med en dryck (en öl, ett glas vin, en cider eller ett alkoholfritt alternativ) inklusive musikunderhållning med trubadurer och DJ (Värde 5400:-)
– Nattklubb med liveband och DJ (Värde 2400:-)

Pris för laganmälan, middag och nattklubb: 6000:- (500:-/person)

(Värde 9600:-)

Paketpriset gäller för tolv personer. Det går utmärkt att utöka antalet platser till middagen och nattklubben till en kostnad av 450:- per person. Vi garanterar att ni sitter tillsammans under middagen.

INFORMATION OM BRÄNNBOLLSTURNERINGEN
Brännbollsturneringen startar 12.00 och lagen ska vara på plats senast 11.45. Tävlingen spelas i cupform på fyra brännbollsplaner på Öja Slottsruin. Lag som inte är på plats vid respektive matchstart diskvalificeras. Observera att det inte är möjligt att boka enbart brännboll. Antalet lag är begränsat till 25 st och i händelse av att det inte blir fullbokat kommer resterande platser då att släppas.

På området finns mat till försäljning samt ett område med öl- och vinrättigheter. Under dagen kommer YRO samt DJ Narsell stå för musikunderhållningen.

INFORMATION OM TRERÄTTERS MIDDAG MED MUSIKUNDERHÅLLNING
Middagen inleds med fördrink med start klockan 19.30. Kvällen fortsätter med förrätt, en dignande buffé samt efterrätt. Under middagen underhåller Knet & Bünna med snapsvisor och sång.

Pris för matbiljett, en dryck (en öl, ett glas vin, en cider eller ett alkoholfritt alternativ) och nattklubbsinträde: 450:-.

INFORMATION OM NATTKLUBBEN
Nattklubben öppnar 23.00 för alla över 25 år i år. Huvudakten är Rydell & Quick och vi får även uppleva det legendariska bandet Blå Dunster och DJ Dane.

Förköpspris: 200:-

I entrén: 250:-

Förköpsbiljetter finns till försäljning på Österports Gatukök från första veckan i maj.

Varmt välkomna önskar Philip Liedberg med personal

I siffror

222 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

430 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Öja Krog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. 20-årsjubileum Öja Krog, Öja Krog

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November