• Evenemang idag
Fredag
22
Juli 2016
Buss Persson Hammenhög Ystad

Badrock med Björn Skifs & Vänner

Efter 30 år är legendariska Badrock tillbaka – en unik reunion av originalgänget och mycket mer därtill! Vi kombinerar denna härliga musikupplevelse med att njuta av vackra Öland under en liten rundtur, samt en avkopplande hotellnatt i Kalmar!
Datum: 22-23/7
Pris: 2795:-
Allt detta ingår: bussresa, läktarplatsbiljetter till Badrock den 22/7, mingeltallrik inkl. dryck innan föreställningen, en övernattning på Rasta Hotell Kalmar inkl. frukost, reseledare
Tillägg:
Enkelrumstillägg 695 kr.
Baguette inkl. dricka under bussresan till Öland: 50:-
Avgångstider Beräknad hemkomst
06:45 Skurup E65 Preem 17:45
07:05 Ystad busstation hpl längst i öster 17:25
07:35 Sjöbo busstation P-ficka mittemot 16:55
07:55 Tomelilla järnvägsstation 16:35
08:10 Gärsnäs station Järnvägsgatan 16:20
08:25 Hammenhög torget 16:05
08:40 Simrishamn Godsmagasinet 15:50
09:00 Brösarp bussterminal korset rv 9+19 15:30

Dag 1 – Från våra olika påstigningsorter reser vi vidare norrut mot Kristianstad och följer sedan E22 genom ett sommarvackert Blekinge mot Småland och Kalmar. Vi stannar längs vägen för förmiddagskaffe (kan tilläggsbeställas i samband med din bokning). Vid lunchtid tar vi oss över Ölandsbron till den charmiga avlånga ön. Vi stannar för lunch – kanske lockar en tallrik med äkta öländska kroppkakor – och gör sedan en liten rundtur på södra Öland innan vi vänder åter till fastlandet och vårt hotell i Kalmar. Vi har tid att i lugn och ro installera oss och ladda inför resans stora upplevelse – Badrock på Borgholms slottsruin. På scen står Björn Skifs, Sanne Salomonsen, Tommy Nilsson, Mats Ronander m.fl. Innan konserten börjar avnjuter vi en härlig mingeltallrik. Efter konserten tar bussen oss tillbaka till vårt hotell.
Dag 2 – Vi tar en skön sovmorgon och äter frukost i lugn och ro. Färden går sedan genom det småländska landskapet till Korrö där vi stannar för lunch och en fin naturupplevelse. Efter maten kan den som vill ta en promenad i den gamla hantverksbyn och koppla av i den mysiga miljön innan vi reser de sista milen åter till Skåne.

I siffror

109 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

470 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Buss Persson Hammenhög). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Badrock med Björn Skifs & Vänner, Buss Persson Hammenhög

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November