• Evenemang idag
Tisdag
1
Mars 2016
Ystads Teater Ystad

Who's Your Mama

Om Who's Your Mama vore en maträtt skulle grundingredienserna vara jazzevergreens stekta i traditionell fyrtakt med sväng. Ovanpå hälls en mustig sås av små nypor Django Reinhardt, Ella Fitzgerald. Det hela doftar inbjudande och smaken är bekant men ändå ny och allt serveras på ett fat av trummor, bas, gitarr, saxofon, sång och viola. Man kan inte låta bli att ta en tugga till.

Jazzcafé på Ystads teater går nu in på sitt sjätte år och under våren fortsätter vi tillsammans med Musik i Syd att presentera spännande jazz i olika format - alltid med hög musikalisk kvalité. Vårens program är precis som tidigare mycket omväxlande och man kan känna igen sig men också uppleva nya klanger i det spännande musikaliska landskap som kallas jazz - med nya spännande grupper men också etablerade namn från den svenska jazzeliten tillsammans med ett något internationellt gästspel.Till den goda musiken kan du som vanligt avnjuta en välsmakande hemlagad soppa. Väl mött på Jazzcafé i vår!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Who's Your Mama, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December