• Evenemang idag
Tisdag
5
April 2016
Ystads Teater Ystad

Jacob Karlzon

När man står ensam på scen är det samspelet med publiken som avgör vilken dynamik som utvecklas under kvällens framträdande, säger Jacob Karlzon. Under titeln ONE åker den svenske pianovirtuosen för första gången på soloturné, och medverkar i en spännande treenighet - artist, piano och publik. Med Jacob Karlzon ONE är den akustiska flygeln i fokus med dess egenart, skönhet och enorma klangliga variation.

Jazzcafé på Ystads teater går nu in på sitt sjätte år och under våren fortsätter vi tillsammans med Musik i Syd att presentera spännande jazz i olika format - alltid med hög musikalisk kvalité. Vårens program är precis som tidigare mycket omväxlande och man kan känna igen sig men också uppleva nya klanger i det spännande musikaliska landskap som kallas jazz - med nya spännande grupper men också etablerade namn från den svenska jazzeliten tillsammans med ett något internationellt gästspel.Till den goda musiken kan du som vanligt avnjuta en välsmakande hemlagad soppa. Väl mött på Jazzcafé i vår!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jacob Karlzon, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December