• Evenemang idag
Lördag
5
Mars 2016
Ystads Teater Ystad

Kristoffer Appelquist

”Kristoffer Appelquist anses vara en av vår tids mest folkkära komiker. Idag är det precis fem år sedan han gick bort. Han hade en lång och krokig karriär bakom sig, som slutade i vad många skulle beskriva med en storm. Ett ljus som brann i båda ändar men också en själ som brann för sitt livsverk - att ge publiken precis allt. Ikväll ska vi få se hans allra sista föreställning som spelades in på Ystad Teater, en vårkväll för sju år sedan..”

Så börjar komikern Kristoffer Appelquist senaste föreställning. Efter att ha behandlat ämnet ”Krig” i föreställningen med samma namn och individens ansvar för sitt eget liv i ”Drömmen om Amerika” ger han sig nu på det nattsvarta ämnet döden. Döden i allmänhet och sin egen död i synnerhet.

Kristoffer har ni sett som blå politiker i Parlamentet, IT-teknikern ”Junior” i Starke Man, i ”Drömmen om Amerika” i Kanal 5 eller på någon av landets alla ståuppklubbar. Han har gjort politik-podcasten ”Synfält Framåt”, sjungit och dansat i ”The Producers”, Uppträtt för soldater i Afghanistan osv. En mångsysslare som nu åter gör det han är allra bäst på - stå rakt upp och ner och prata med sin publik och få dom att skratta åt både roligheter och oroligheter.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kristoffer Appelquist, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober