• Evenemang idag
Lördag
2
Januari 2016
Ystads Teater Ystad

Ystadrevyn

Nu är Ystadrevyn återigen tillbaka.

Huka er..politiker och tjänstemän..för nu skall vi ha kul med er…En rafflande revy med Ystadrevyns ensemble och orkester. Ingen går säker när Ystadrevyn skojar med politiker och företeelser inom Ystad Österlenregionen.


I år med en ungdomligare och tuffare ensemble, ny spännande musik och inte minst dramatiska och aktuella händelser. Missa inte årets första och största teaterhändelse på Ystads Teater.

Ystadrevyn startade sin verksamhet 2012, men hade inte sin första premiär förrän under januari 2014. Två års förberedelser krävdes för att få igång verksamheten. Ensemblen handplockades bland personer som tidigare medverkat i produktioner på Ystads Teater, Malmö Opera samt sångare med någon erfarenhet av skådespeleri. Huvuddelen av den första ensemblen var även med i januari 2015 men inför kommande premiär 2016-01-02 så är hälften av ensemblen nya.

Årets repetitioner startade den 1 september och pågår varje tisdag fram till och med premiären. Några repetitioner äger rum på lördagar på Ystads Teater. Annars har vi egen lokal där vi repeterar samt förvarar rekvisita och kostymer.

Första året hette revyn ”Premiär”. Vi tyckte det var ett passande namn eftersom det var premiär för oss alla i revysammanhang. Andra året döptes revyn till ”Nyårsbubbel” och bubblorna i champagnen bestod av såväl lokala som regionala händelser, vilka vi skrev om till något humoristiskt.

Årets revy har samma roande inriktning. Lokala företeelser, regionala händelser samt stora nationella händelser varvas med humoristiska sketcher och sånger. Dock har vi skippat att döpa varje revy, eftersom det kändes något ”krystat” att varje år behöva hitta på ett lämpligt namn.

Så numera heter varje revy rätt och slätt ”YSTADREVYN”

Producent: Lars-Åke Kristensson, Evenemang Ystad
Regi: Nils Gunnar Snygg
Koreograf: Rebecka Erlandsson
Scenografi och kostym: Ystadrevyn
Ljus: Ystads Teater
Ljud: Ola Glans

Spelas:
2 jan. 19:30
8 jan. 19:30
9 jan. 16:00 & 19:30
13 jan. 19:00
15 jan. 19:30
16 jan. 19:30
22 jan. 19:30
23 jan. 16:00 &19:30

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ystadrevyn, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November