• Evenemang idag
Måndag
9
November 2015
Ystad Saltsjöbad Ystad

Lunch & Föredrag: Christer Borg

Ett kåseri i ord, toner och bilder av Christer Borg om sångaren, musikanten och underhållaren Östen Warnerbring, som avled 2006, 71 år gammal. Östen fick sitt genombrott i mitten av 60-talet, när många av hans skivor hamnade på Svensktoppens första plats och när han flera somrar i rad var den mest bokade artisten i folkparkerna. Han etablerade sig också som en av våra främsta krogshowartister. Senare under sin långa och framgångsrika karriär tog Östen Warnerbring avstånd från schlagerbranschen och gjorde sig i stället känd som en framstående vistolkare av bland andra Hjalmar Gullberg och Fritiof Nilsson Piraten.

Christer Borg arbetade i 35 år som nöjesjournalist på Kvällsposten i Malmö och följde Östen under nästan hela hans karriär. Hösten 2015 utkom han med en nyskriven bok om Östen Warnerbring på KIRA Förlag, ”Östen med rösten – sångare, musikant och underhållare”.

Varmt välkommen skall Du känna Dig Christer!

*****

OBS! Efter föredraget fortsätter vi med det tredje och sista avsnittet i vår klubbinterna strategidiskussion, denna gång om kultur (de två första handlade om entreprenörskap och integration). Välkomna!

I siffror

342 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
Boenden närmast Ystad Saltsjöbad natten mellan 18 och 19 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystad Saltsjöbad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lunch & Föredrag: Christer Borg, Ystad Saltsjöbad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November